TRIGON® L PLUS

Design flexibil, performanțe remarcabile

TRIGON® L PLUS este cel mai compact cazan de pardoseală disponibil, având și o greutate mică pentru dimensiunile sale, datorită conținutului redus de apă. Cazanele pot fi montate în cascadă în linie (printr-un suport special suspendat pe perete) sau spate în spate, oferind o instalare ușoară, cu o putere maximă de 1,6 MW.

  • Modulare de până la 10:1
  • Număr maxim de BREEAM (NOx < 24mg / kWh)
  • Amprentă la sol cu < 0,5 m² chiar și pentru cazanul de 200 kW

Back-up încorporat

Datorită unui design unic de „motor dublu”, cazanele TRIGON® L PLUS au redundanță încorporată (funcționează independent) - creând un sistem de cascadă în interiorul unui cazan. Cele două schimbătoare de căldură sunt capabile să funcționeze independent unul de celălalt, asigurându-se că un sistem nu este lăsat niciodată fără încălzire extrem de eficientă.

Plug & Play

Prin integrarea componentelor principale în cazan, cum ar fi pompa și supapele anti-retur, timpul de instalare, costurile și spațiul necesar sunt toate reduse semnificativ. Datorită noului display HMI (Human Manual Interface) și a unei game largi de accesorii, instalarea rapidă și punerea în funcțiune devin foarte simple. Cu soluția noastră de instalare, cazanele sunt deja echipate cu butelie de egalizare sau schimbător de căldură cu plăci.

Simplu de întreținut

Toate componentele cheie sunt accesibile din fața centralei, simplificând întreținerea și reducând timpul de lucru.

Proiectat pentru standardele viitoare

TRIGON® L PLUS conține tehnologia unică HEX3 de la ELCO, care structurează schimbătorul de căldură în trei zone.

  1. Zona NOx: formarea de NOx termic este redusă la minimum datorită rezistenței scăzute și a duratei scurte de viață, precum și răcirea rapidă a gazelor de ardere la sub 1.000°C
  2. Zona CO: Prin creșterea rezistenței, schimbătoarele de căldură păstrează gazele de ardere la peste 600°C cât mai mult posibil pentru a reduce la minimum formarea monoxidului de carbon.
  3. Zona de condensare H2O: cu tuburi de schimbătoare de căldură mici și distribuite compact, transferul maximum de căldură se realizează în această zonă, asigurând o eficiență optimă.

Materiale ușoare

Prin utilizarea celor mai noi și ușoare materiale, TRIGON® L PLUS poate fi comandat, transportat și manevrat cu ușurință la locul de montaj. Datorită schimbătorului său de căldură din oțel inoxidabil, nu sunt compromisuri privind durabilitatea. În plus, conținutul scăzut de apă și tehnologia avansată de ardere facilitează rapiditatea transferului de căldură cu eficiență extrem de ridicată.